Svar på frågor, del två.

Svar på frågor, del två.

Bor du på riktigt i ett eget hus? I stockholm?
/Marielouse
– Jamenvisst gör jag det! Det är ett litet gårdshus från 1908 som jag hyr av en familj. Huset ligger på deras tomt och är ca 40 kvm. Nära stan men ändå lugnt och skönt. Perfekt kombination för en norrlänning i stor-stan!
 
 

 
 
Hej hej, lite löjlig fråga, men jag har experimenterat och googlat på hur man får till en fin pincurl att ha i håret hela dagen utan att det förbenade hårspännet syns, men det går inte! En liten guide skulle sitta mer än fint! Tack för en härlig blogg!
– Hej Emma och tack så mycket, vad glad jag blir! Jag brukar inte fiffla så mycket med att gömma hårspännen faktiskt. Jag brukar köpa hårnålar som är i nyans med håret, vita eller de som är lite genomskinliga, så tycker inte jag att det gör så mycket om de syns. MEN, jag förstår ändå vad du menar och det är klart att jag sätter dem från ”undersidan” av locken liksom. Känner att en liten film kanske är på plats här också!? 
 
 
Vore kul att se hur du gör olika sorters lockar med pincurlsen!
– Absolut Julia! Det här är ju lite svårt att förklara med ord, men det beror mycket på hur man lägger pincurlsen eller skumgummirullarna. Sedan beror det lite på vilket håll man borstar ut lockarna när det torkat. Det blir mycket film-skapande nu tror jag! 😉
 
 
 
Vad jobbar du med? Känns som du har flera jobb samtidigt? Hur hinner du med allt (blogg, bandet osv)?
/Annica
– Du har så rätt Annica! Jag har på senaste tiden haft flera olika jobb. Jag hade ett vikariat som musiklärare på en skola i Stockholm som gick ut vid påsk. Efter det har jag ”spring-vikat” på lite olika avdelningar men på samma skola. Har haft allt från matte till slöjd och även varit stöd-lärare där det behövts extra hjälp. En mycket lärorik period! Sedan jobbar jag som sångpedagog på ett ställe som heter Vocal Devotion också, där undervisar jag i enskild sång och har lite äldre elever. Det klart att bandet och bloggen tar mycket tid också. Jag har inte jobbat heltid riktigt så därför har jag hunnit med allt. Tycker om att ha mycket att göra så länge det är givande saker liksom. Jag skulle gärna jobba mer med bloggen och bandet, spela mer live och göra fler skivor. Vi får se vad som händer i framtiden!
 
 
Jag vill höra dig sjunga mer! Kan vi få höra något där du sjunger själv? eller sjunger du enbart med The Birdettes? Vad sjunger du om du sjunger solo liksom?
 /Maria
– Det kan ni absolut få göra! Just nu sjunger jag mest med The Birdettes, men gör även lite solo-grejjer på bröllop osv i sommar. När jag sjunger ensam, eller rättare sagt sjunger mina egna låtar, så är det indiepop. Det går mycket i perioder för mig med mitt låtskrivande. Har haft en riktigt lång tid nu när jag inte skrivit alls, men för nån månad sen kom jag på banan igen och började skriva nästan varje dag. Börjar också bli sugen på att spela in lite och hitta några poppiga typer att spela med.
 
 
 
 
Jag skulle jättegärna vilja se och läsa om vintageklänningar, lite tips till oss ” nybörjare” vore kul:) gärna massa bilder på dina klänningar också. Tips typ hur man hittar bland alla kläder som säljs på loppis/ second hand butiker, jag blir förvirrad av mängden kläder och är dålig på att urskilja vad som är bra klänningar..Tpå nyproducerade i 50-60-tals stil vore också kul.
/Jenny
 – Spännande! Det har varit en tid nu när jag inte bär mina klänningar så ofta. Har varit mer sugen på jeans och kjolar. Men kanske lite klännings- inspiration och tips på bloggen skulle peppa igång mig igen!? Jag sålde ju nästan hälften av mina klänningar på vår Vintagebloppis, men det är fortfarande många kvar, eller rättare sagt, bara de bästa kvar!
 

0 thoughts on “Svar på frågor, del två.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *