Dagens ekipering

Dagens ekipering

 
Lördag och vi ska ut på äventyr! Hängselbyxorna är på och frillan fixad, nu åker vi ut till ett flygfält på Ekerö för att jazza lite med The Birdettes. Jag ska även kolla på gamla flygplan, dansa och dricka en öl kanske. Kan ju inte bli annat än en bra kväll. Igår var jag på festivalfest hos Sanna. Dom hade byggt upp en scen i trädgården och många spelade, mycket trevligt! Ha en fin lördag allihopa! Puss ♥
 

0 thoughts on “Dagens ekipering

  1. så svårt att släppa din hårfagerhet! så så så fin. förresten, jag frågade ju lite om hår i din frågestund och sedan dess har jag kört foamrollers. jag förstår EJ hur du får dem att hålla tre dagar, mitt hår är som max lite vågigt dag 2. hur många rullar använder du? rullar du väldigt hårt? förlåt för hårtjat, haha 🙂 puss!

    1. Hårtjat blir aldrig tjatigt! ;)Alltså jag har kanske två eller tre rader rullar. Ganska mycket mousse och lite vatten som jag sprayar på varje! Jag rullar dem gaaanska hårt tror jag. låter dem va i en natt och en dag oftast. det blir verkligen ett afro när jag tar ut dem och drar fingrarna igenom. men sen efter lite borstande så blir det fint! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *