Svar på frågor, del ett.

Svar på frågor, del ett.

 
Jag skulle vilja ha tips/bilder på hur du borstar ut håret efter papiljotter. har försökt följa guiden i vintagehår, men får det liksom inte att bli bra. hur stora partier borstar du ut? hur länge? produkter? ett utborstningsinlägg helt enkelt önskas hjärtligt 😀 puss söto!
– Absolut, ska försöka mig på ett sådant snarast. Kanske en film till och med!? puss tillbaka!
 
 
Vilka är dina bästa vintage/second hand butiker i Stockholm? 🙂
/Amanda
– Jag handlar inte så värst mycket second hand i Stockholm. Jag är helt enkelt en fyndare som går igång när det är billigt och det är det inte riktigt i Stockholm. MEN, när jag finner något jag letat efter länge eller något riktigt unikt så slår jag så klart till trots att priserna är lite högre. Det är alltid en debatt detta, för jag tycker inte man ska undervärdera värdet av vintagekläder heller. Så här kommer några favoriter;
 
Uppåt väggarna på Rosenlundsgatan som ägs av de två trevligaste herrarna jag vet.
Old Touch Stans bästa vintage vid Odenplan.
Emmaus vintage vid götgatsbacken där se plockat ut vintagefavoriter.
Återvinnarna i Skanstull med bra priser och massvis av prylar.
 
 
Är du och Andreas fortfarande tillsammans? Om ja, varför bor ni inte ihop längre? Vad gör han nuförtiden? Kram!
Jag undrar också varför du bor själv? Eller har ni gjort slut?
– Jag och Andreas är inte tillsammans längre och har inte varit på ett tag. Det här är något jag valt att hålla utanför bloggen. Tycker många skriver så himla bra om det här med att göra slut men för mig fanns inte riktigt orden där. Men nu vet ni hur det ligger till i alla fall.
 
 
 

Är det sant att The Birdettes ska släppa en skiva? 

/Lisa
– Ja men visst är det sant!!! Och helt fantastiskt roligt känns det. Ni är dom första som ska få veta när det är dags, lovar! ♥
 
 
Har du förslag på vintage-frisyrer för långt hår? Köpte boken Vintagefrisyrer, toppenbra, men det fungerar inte riktigt för lååånga hår! :/ 
Sedan så vore det kul att se dina favoritklänningar! 
Tack för en toppenblogg! 😀 
/Fia 
– Tack snälla Fia! När mitt hår är lite längre brukar jag använda foamrollers. Tycker lockarna håller bättre och får bättre form än med pincurls då. Sedan gäller det att inte ha för mycket mousse eller läggningsvätska i så det inte trasslar för mycket. En annan fördel med långt hår är ju alla fina uppsättningar man kan göra. Svinrygg, snurror eller bara en valk i nacken tycker jag är snyggt. Annars är det ju otroligt fint med stora vågor i långt hår, lite så här kanske;
 
 
Favoritklänningar kommer det mycket av, var så säker. Kram!
 
 
 
 

0 thoughts on “Svar på frågor, del ett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *