Hej från tandborstningen!

Hej från tandborstningen!

 
Hej hopp från tandborstartagen! Så häringa såg en ut igår när jag sprang runt på stan, gjorde ärenden och var på lunchdate. Idag har jag varit lärare, skrivit dikter och pratat politik. Ikväll vankas rep med bandet och diverse firanden. Så otroligt skönt med långhelg nu känner jag. Hoppas ni har det bra. Puss ♥
 

0 thoughts on “Hej från tandborstningen!

  1. Det ger stilpoäng att matcha tröjan och tandborsten ;)Låter som om du har fullt upp med viktiga saker. Bra att prata politik i dessa dagar. Kramar Liza

  2. Gult asså. Så himla glatt och fint! Vill ha det på typ allt för tiden. Köket målades ljusgult. Gardinerna till husvagnen ska sys nya gula fina, och senapsgula kjolen är en favorit. Jättefin tröja på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *