Hej och välkomna

Hej och välkomna

Tweedkavaj, köpt av Miriam. Hatt och halsduk från Vintagefabriken. Kjol och skor från secondhand.
Tack till Hannes som tog bilderna i lördags. 
 
God morgon och välkomna till vecka 15. Det har varit många som kikat in här de senaste dagarna. (Tack vare Vintagebloppisen misstänker jag). Jag hoppas att ni vill stanna kvar och klicka in fler gånger.
 
Jag är en vintage-tokig norrlänning som jobbar som musiklärare och har ett swingband som heter The Birdettes. På bloggen brukar ni få följa med på loppis, spelningar, äventyr och annat vardagligt tjofräs. Jag bor i ett litet hus 10 minuter utanför Stockholm och visar ofta bilder från mitt hem fyllt av retromöbler, porslin och instrument. 
 

0 thoughts on “Hej och välkomna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *