Städa? Snickra? Styla? Sjunga? Sälja?

Städa? Snickra? Styla? Sjunga? Sälja?

 
Alltså jag tycker så himla mycket om att blogga! Att fota fina saker, skriva, läsa alla era underbara kommentarer och mail. Bloggen är bra till så himla mycket dessutom. Jag får uttrycka mig, ryta till när det behövs och peppa när det behövs. Jag får skriva om viktiga saker så som feminism och miljö. Jag har även fått många fina vänner genom bloggen, personer som läser och hör av sig som jag sedan träffat. The Birdettes har mycket att tacka bloggen för också, många spelningar har blivit bokade tack vare att jag uppdaterar er här om vår musik. Vi gör det här tillsammans och jag tycker det är så jädra coolt. Ni är bäst!
 
Nu tänkte jag testa en ny grej också, söka ett jobb genom denna lilla blogg. (Återkommer om jag lyckas)!
Jag har just nu ett vikariat som musiklärare och det avslutas vid påsk. Sedan är jag helt himla ledig och kan göra vad som helst. Kanske ska jag ta tag i mina föreläsningar? Kanske ska jag extrajobba i en butik? Kanske ska jag undervisa i musik någon annan stans? Städa? Snickra? Styla? Sjunga? Sälja? Jag är peppad på att se var detta leder, var jag hamnar och vad jag ska göra med denna tid. Så, har du ett jobb till mig? Eller vet du någon som söker en trevlig person för något jobb? Jag känner mig öppen för det mesta och är riktigt taggad på att göra något helt nytt efter påsk! 
 
maila gärna tankar eller tips till karoline.pettersson@hotmail.com
 

0 thoughts on “Städa? Snickra? Styla? Sjunga? Sälja?

  1. hej kompis! jag söker ofta på "musiklärare" på arbetsförmedlingens hemsida, och det ligger lite ute i sthlm-området nu. det har du säkert sett, men tipsar ändå. t.ex. barnkörsledare. vore väl något för dig tänker jag? (http://www.arbetsformedlingen.se/4.38a41afd11d99fbdb65800016.html?url=-123388378%2FStandard%2FPlatsannonser%2FVisaFritextAnnonser.aspx%3Fids%3D2450333%26q%3Ds%2528sn%2528musikl%25C3%25A4rare%2529sida%25282%2529ar%252820%2529%2529&sv.url=12.38a41afd11d99fbdb65800021) finns även några "vanliga" musiklärartjänster också ute i sthlmområdet, nu vet jag ju inte var du bor men det kanske är pendlingsbart det mesta 🙂

  2. Visst är det roligt att blogga! Märker också hur bloggen gjort mig mer kreativ. Inte så att jag känner att jag måste göra saker för att visa upp utan snarare att när jag ser allt fint resultat på bloggen då blir jag än mer peppad att göra mer saker. Lycka till med jobbsökandet! Kramar Liza

  3. Oh Karoline, om du anda bodde i Sydney skulle du garna fa jobba hos mig i min doggy daycare boutique! For du gillar ju hundisar! Lycka till och tack for din mysiga blogg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *