Lockarnas första dag

Lockarnas första dag

 
Det är roligt det här med lockar som uppkommer ur pincurls eller foamrollers. Här är de inne på sin första dag och längden frsvinner med två tredjedelar. Dag två och dag tre är alltid som bäst, för då har lockarna dragit ut sig lite och jag har en fluffig page. Förra veckan slog jag rekord med att vårda lockarna i nio dagar. Den nionde dagen var topparna lockiga ungefär som det blir med locktång. Bra grej med andra ord, håret både byter längd och skepnad under veckan.
 
 

0 thoughts on “Lockarnas första dag

  1. Verkligen tjusigt med lockar. Gjorde ett första försök att rulla mitt hår igår. Konstaterar att övning förhoppningsvis ger färdighet. Attans så svårt det var! Kramar Liza

  2. Så fint! Köpte precis foamrollers och älskar hur fina lockarna blir! 🙂 Jag undrar bara hur du gör för att hålla håret fräsht så länge?

  3. Åh härliga Karoline vad du gör mig glad med alla dina fina bilder av hår, kläder och detaljer! Du är så duktig på att styla dig!!!

  4. Det är mycket snyggt ditt hår. Trots att jag är gammal frissa vet jag inte hur man gör. Jag får väl investera i foam rollers. Hur tätt och hur många går det åt till ett normalt halvlångt hår? Tacksam för svar. ha en trevlig afton Inger på Käringafällan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *