Sugar Hill Stockholm

Sugar Hill Stockholm

 

 
Den 9 – 11 maj händer det grejjer i Stockholm, det är dags för Sugar Hill på Södra teatern för tredje gången! 

Idén till Sugar Hill Stockholm föddes av en längtan att göra en helhetsupplevelse för folk som dras till jazz och vintage, och som inte bara vill dansa utan också barhänga och snacka med folk på ett avslappnat sätt.

Lyckligtvis har de tre vännerna Sandra, Josefine och Madelin skapat detta för oss alla vintageälskare. Var beredda på fest med en mix av jazzdansare, femtiotalstyper, burleskdamer och romantiska fyrtiotalstjejer.

Evenemanget kommer i princip att nyttja hela stället, den stora festen på lördagen har vi på Kägelbanan och förfesten på fredagkväll har vi på Södra Bar, med extra dansgolv i festvåningen på sjuan med utsikt över hela stockholm!

 

Förfesten på fredag blir troligtvis ordentligt livad för Big T & the Blazers, ett jump blues band, spelar i baren och vi har Natty Bo, en känd Londonprofil, som DJ. Under fredagkvällen kommer det även vara intressanta inslag som föreläsning om herrmode och lite vintagemarknad, men gästerna kommer också kunna bli stylade och ta porträtt i vintagestil och vi har två barberare på plats som snyggar till herrarna.

 

 

Den stora festen blir på lördagkvällen, då spelar Hornsgatan Ramblers och de har Natty Bo som gästsångare! Det blir modeshow i år igen och den här gången blir det ett riktigt spektakel, vi har bjudit in fem kreatörer som utmanar varandra med olika skapelser och sedan är det publikröstning. En av dem vinner ära och berömmelse och grattas med en serenad från sångfåglarna The Birdettes!
 

Musiken blir nog en spännande blandning från alla tidiga årtionden, vi har bokat in fem internationella Djs som varvar på alla olika dansgolv och lokaler under hela helgen. Det kommer finnas något för alla smaker.

 

Dagtid är det workshops i olika typer av swingdans som lindy hop, collegiate shag och solo jazz. Det är såklart gräddan av de svenska danslärarna som är inbokade plus ett par från London. Man måste föranmäla sig om man vill gå på workshop och då bokar man in ett helt helgpaket som också inkluderar festerna.

 

Detta kommer alltså bli årets fest, jag och medlemmarna i The Birdettes längtar redan nu! 

 


INFO

Sugar Hill Stockholm

9-11 maj 2014

Lördag + söndag kl 20-02

Södra Teatern, Mosebacke Torg, Stockholm, Sverige

 

Förköp till reducerat pris finns här.

Workshops bokas på detta webbformulär, det finns fortfarande platser kvar! 

 

 

 

0 thoughts on “Sugar Hill Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *