TV-tips, Breathless!

TV-tips, Breathless!

 
Åka tåg i flera timmar kan tyckas tråkigt som man är rastlös som jag. Men jag riktigt njuter av att kunna sova lite, sticka och läsa. Och framförallt se serier på datorn, idag Stockholm – Örnsköldsvik frossar jag i denna!
Breathless heter den och utspelar sig under tidiga sextiotalet. Går att se på svtplay.
 
 
London, 1961. Abort är fortfarande olagligt och p-pillret har precis blivit tillgängligt för gifta kvinnor. Vi får i serien följa en grupp läkare och sjuksköterskor på en gynekologisk avdelning. Bakom den bedrägligt prydliga fasaden sjuder det av lögner, mörka hemligheter och förbjuden passion. Den briljante och karismatiske kirurgen Otto Powell lägger märke till en ny sjuksköterska, Angela, som gör ett bestående intryck. De två ska svetsas samman ytterligare vid en utryckning helt utanför sjukhusets ordinarie verksamhet. – Svt
 

0 thoughts on “TV-tips, Breathless!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *