En helg med melodifestivalen, fest och Göteborg

En helg med melodifestivalen, fest och Göteborg

 
I fredags efter jobbet bjöd Andreas ut mig på middagsdate, sedan promenerade vi genom gamla stan för att möta Carro på centralen.
 
 
 
Vi satte oss på tåget mot göteborg med godis, vin och kortspel. Andreas och Carro var de som hade en trevlig resan medans jag sov hela vägen istället.
 
 
 
På lördagen hann vi med kalas hemma hos Lindie innan det var dags för resans mål, melodifestivalen.
 
 
 
Jag som inte gillar melodifestivalen vanligtvis var ändå enormt peppad eftersom våra vänner i bandet EKO skulle tävla.
 
 
 
Jag hade på mig den så kallade Monet-klänningen som jag köpt av Miriam samt röda Hasbeens.
 
 
 
Medans Carro piffade tog vi lite bilder, Andreas var stilig som vanligt i fin knut på huvudet.
 
 
 
Sedan gav vi oss iväg för att äta middag med vänner och familj till bandet. 
 
 
 
Väl inne på arenan var det enormt pirrigt och spännande att vänta på att bidrag nummer två skulle gå ut på scenen. När de väl spelade sin låt Red var det som att tiden stod still, tårarna rann och stoltheten var enorm.
 
 
Efteråt begav vi oss till artisternas hotell och hängde på Hannes hotellrum innan vi gick ner på efterfesten. Jag och Carro var helt chockade över hur fint det var, hur trevliga alla var och den enorma buffén som bjöds. Sedan festatde vi till klockan slog fem på morgonen och vi alla somnade i hotellsängen.
 
 
 
Dagen efter var en enormt trött dag som mest spenderade på café med att läsa allt som tidningarna skrev om kvällen innan. Mäktig helg med andra ord! Såg ni tävlingen i lördags? Vad tyckte ni?
 

0 thoughts on “En helg med melodifestivalen, fest och Göteborg

  1. Det var så himla tråkigt att dom inte gick vidare, jag tyckte att deras framträdande var fullständigt magiskt! Och, någonting som fick mitt hjärta att bulta lite extra när jag läste inlägget: Lindie! Gud vad mysigt att få träffa Lindie!!!! Göteborg är så orättvist långt borta.

    1. Ja det var sannerligen tråkigt att de kom sist, men det gjorde inte så mycket för stämningen ändå! De var bäst och har väl en annan publik bara tänker jag! 🙂 BRA helg i götet var det hur som helst! 🙂 Hoppas du har det bra också! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *