Antikmässan 2014

Antikmässan 2014

 
Idag efter jobbet tog jag en tur på Antikmässan i Älvsjö.
 
 
 
Var egentligen riktigt hängig men var ändå tvungen att kika förbi en sväng, det ligger ju så nära där jag bor!
 
 
 
Som ni ser så fanns det enormt mycket fint. Inte lika mycket retro (40- till 60tal) som det brukar men ändå väl valda ting.
 
 
 
Imorgon öppnar mässan för allmänheten och jag vill verkligen tipsa om att åka dit om ni har chansen. HERRE MIN GUD vad inspirerande det är, jag hade kunnat fylla en lastbil om jag hade haft ekonomin och utrymmet.
 
 
 
Här är mina två ”saker-att-köpa-om-jag-hade-haft-råd”. En fantastisk väska från Svenskt Tenn och en fetiotalshatt. Istället för att handla drack jag vin, kollade in konstavtäckning och minglade! Också väldigt trevligt. 
 
 

0 thoughts on “Antikmässan 2014

  1. Jag jobbade till 18 så jag orkade inte åka dit…fel håll för mig som bor i Sumpan. Men på fredag då…. kommer du på bloggträffen??

  2. Mycket fint, gillade glasen på fjärde bilden uppifrån! 🙂
    Hade också besökt om det vart lite närmre!
    Hoppas att några av er pinjlor från huvudstaden besöker vår vintagemässa i gbg i maj! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *