Bästa loppisfyndet på länge!

Bästa loppisfyndet på länge!

 
KOLLA vad jag köpte på loppis igår!!! Jag har sprungit på dessa trapp-pallar många gånger under åren men oftast är de inte till salu då de behövs i butikerna. Och om de är till salu kostar de 800:- minst. Inte riktigt pangpris enligt mig som är van vid att fynda. Så, när jag fann denna igår till ett pra pis, prutade ner den ännu mer och fick en gubbe att skratta på köpet så var jag mycket nöjd. Tänker inte ens skriva hur lite jag betalade för då blir ni bara arga. Nu ska de renoveras med tapet, lack och nya tassar. Puss ♥
 

0 thoughts on “Bästa loppisfyndet på länge!

  1. Hittar men en stegpall till ett vettigt pris har man himla tur! Jag fyndade min rödklädda med original-"klädsel" för 75 pix! Kastade mig över pallen som Gollum i Sagan om Ringen och tänkte sniket "Myyyy precious" när jag bar den till kassan.

  2. Vad kul. Jag har en röd fin med orginalklädsel som jag fyndade för en hundring på Myrornas. Världens mest användbara pall som jag och mannen slåss om att använda. Så nu letar vi en till.

  3. Oj vad jag hoppas få se ett inlägg om hur du gör när du fixar pallen, hittade precis en likadan hemma hos min morfar och vet inte hur jag ska komma i gång med fixandet.

  4. åh, älskar dessa pallar! har en i blått som jag lyckades rädda från min farfar som skulle slänga iväg den till någon loppis. lyckan över att få en sådan helt gratis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *