Hej från badrumsspegeln

Hej från badrumsspegeln

 
Hej kära bloggläsare. NU ÄR LEDIGHETEN NÄRA!!! Ikväll har vi personalfest och jag ska sjunga lite för mina kollegor, innan dess är det fackeltåg med eleverna och julkonsert för kören. OCH IMORGON ÅKER JAG HEM TILL NORRLAND! Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli. Att sätta sig på tåget och se serier på datorn istället för att planera lektioner. Nu ska fröken vara helt ledig och bara njuta. Ska ni också vara lediga snart?
 

0 thoughts on “Hej från badrumsspegeln

  1. åh jul i norrland låter ju underbart. då får du snö, själv ska jag till götet och det lär bli en grön jul..
    har avslutning imorrn, ska bli så skönt! kram

  2. Åh den där perfekta luggen alltså! <3
    Jag skulle förresten vilja åka till Norrland någon gång. Det ser så drömmigt ut. Och så har jag hört att loppispriserna är helt makalöst bra!

  3. Gud vad härligt det låter! Ännu härligare med tågresa med serier. 😉 Även fast det tar på krafterna saknar jag att åka långa resor till Piteå som jag alltid gjorde när pappa bodde där! Det är mysigt med tåg! Jag jobbar på måndag, dagen innan jul så hundratals vörtbeställningar och lussekatter lär det nog bli eftersom jag jobbar på café/bageri. Men efter jobbet hoppar jag också på ett tåg, fast åt andra hållet – Småland och min pojkväns familj. Längtar!

    Julkram till dig Karoline!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *