Min bästa mössa

Min bästa mössa

 
 
Ni har sett den många gånger förr, men den är verkligen min bästa mössa! Har ju flera sånna här ”hättor” men den här tar hem priset för perfektion tycker jag. Det är min mamma som stickar den och den ska användas flitigt nu i juletider.
 

0 thoughts on “Min bästa mössa

  1. Så roligt att se att de kommer till heders. Fin du é!
    Jag som är 60+ hade liknande hättor när jag var under 10 år. Mamma stickade och tyvärr finns de inte längre kvar.

  2. Hejsan så Julig o fin! En sådan hade jag som liten och jag gjorde just den modellen till min flicka när hon också var liten. Men…den var ju fin på dig med, jättesöt man kanske skulle våga sig på att göra en sådan (modell) själv med. God Jul o Gott Nytt År♥♥

  3. Välkommen in på vår stilrena och fabulösa blogg Sixteen.se! Vi är nästan säkra på att du kommer tycka om den! Kram, Elin och Gisela

  4. Äntligen fredag!! Och idag är det ju dags för att starta helgensblogg igen, det är bara att klicka in på bloggen.. Kommentera att du vill vara med i tävlingen på inlägget och inte mkt mer! Chansen att visas för massa läsare kan ju inte bli enklare.. lycka till.
    Kram och ha en fortsatt trevlig fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *