Gissa vem som fyller år idag!?

Gissa vem som fyller år idag!?

 
Idag fyller jag 26 himla år och på bilden ovan var jag ett år och hade fått en fiol i födelsedagspresent. Kanske inte hade hunnit fylla iofs (min morfar kunde inte hålla sig med presenten och gav mig den i förväg)!
 
För två år sedan satt jag på ett flygplan på väg hem från New York med Moa, förra året slet jag mitt hår över den där jäkla examensuppsatsen. I år känns allt mycket bättre. Ska spendea dagen med att jobba med det jag älskar, musik, sen ska jag ha en bunt fina vänner hos mig och fika. Kanske öppnar jag en flaska bubbel också! ♥
 

0 thoughts on “Gissa vem som fyller år idag!?

 1. Grattis finaste du!

  Förlåt om det är tjatig, men hur är det med Andreas? Jag har många gånger försökt låta bli att fråga, men nu kunde jag inte hålla mig…är ni fortfarande tillsammans? Ni båda verkar vara så fina människor.

  Svara inte om du inte vill det och förlåt att jag tog upp det just idag..
  Kram
  Ha en underbar födelsedag nu 🙂

  1. Hej Alexandra. Och tack snälla för din gratulation! Jo, det är många som frågar om mig och Andreas. Jag kan säga så här att vi är fortfarande ett par. Men vi bor inte tillsammans längre! Så ligger landet. Kram och tack än en gång! <3

 2. Åh gud vad glad jag blir nu! Vad roligt! Ni är ändå så perfekta tillsammans 😉

  Åh jag önskar er all lycka tillsammans och tack för en fantastisk blogg som är så inspirerande 🙂

  Stort kram! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *