Foamrollerslockar

Foamrollerslockar

 
Jag gör oftast pincurls men ibland rullar jag upp håret på foamrollers istället. Jag umgås ju mycket med Vilde 2 år och han älskar saltkråkan (vem gör inte det iofs?). En av mina stilförebilder är just Malin i serien och det var hennes svall jag ville åt med dessa.
 
 
Rullar upp hela håret i detta mönster. Anledningen till att jag sällan använder dessa är för att det är så oskönt att sova på dem, pincurls är mycket skönare.
 
 
Imorse när jag tog ur rullarna såg det ut så här.
 
 
Efter att ha dragit fingrarna igenom blev det en clown-liknande frisyr.
 
 
Men sen, efter några drag med borsten blev det bra. 
 
 
Spänstiga lockar som går att forma. Riktigt nöjd med min Malin-i-saltkråkan-look idag!
 

0 thoughts on “Foamrollerslockar

  1. Tack! 🙂 Ja men jag har faktiskt haft lite workshops och frisyr-stilig-tips några gåner uppe i norrbotten! kanske är dax att köra igång igen!? 🙂 Jag tror absolut det funkar på ditt hår! Måste bara hitta rätt produkt och strategi 😉

 1. Men åh så snyggt! Inser att nu när jag börjar få en vettig längd på håret igen borde jag börja med pincurls och plocka fram mina gamla papiljotter.

 2. Vänjer man sig verkligen vid att sova på spolar av något slag? Minns att jag skulle vara fin till någon studentfest och rullade då håret. Klev upp kl 03.00 och slet ut dem i ren vrede efter att inte ha sovit en blund. Är mäkta imponerad av att du klarar detta på en vardag!

  1. Näääe du, jag vänjer mig nog aldrig vid det! Hatar att sova på dessa skumrullar. Däremot så tycer jag det går hur bra som helst med pincurls. Men lär sig hur man ska fästa hårnålarna så det knappt känns 🙂

 3. Jättefint! Jag använder nästan bara skumrullar, då jag inte alls tycker det är speciellt oskönt! Bara att linda en lite tjockare sjal runt huvudet. Och på långt och tjockt hår som jag har, så måste jag göra typ hundra pincurls för att det ska hålla. Det behövs inte med skumrullarna! Lite papiljottvatten och dom sitter i flera dagar!
  Men du passar himla bra i den hårlängden du har nu!

  1. Tack snälla! Ja, det är ju så himla olika från hår till hår! Jag tycker att formen blir bättre med skumrullar men klarar verkligen inte av att sova på dem. Om jag tar en tjockare scarf runt så torkar de ju aldrig tycker jag. Jag har ganska tunnt hår så jag gör oftast bara två rader pinculrs! Kram

 4. Jösses så tjusigt!! Har provat skumrullar med, både denna storleken o modell större. Blev inte på långa vägar så snygg i håret som du…snarare som om en skata byggt bo på min skalp.

  Hur kammar du för att få det så tjusigt? Vilka trick har du? Speciell borste? pomada??

  Superfin!!

  Förresten…håller de bättre än pincurls?

 5. Superfint!!! Var har du fått tag i rullarna? Har letat både på Åhléns o på nätbutiker… Hade varit jättetacksam för svar.
  Kram Lilly

 6. Superfint!!! Var har du fått tag i rullarna? Har letat både på Åhléns o på nätbutiker… Hade varit jättetacksam för svar.
  Kram Lilly

 7. hej karoline, nu kommenterar jag ett himla gammalt inlägg här. men! hur många foam rollers använder du? kollade på retroellas hemsida nu, och de säljs i 5-pack. hur många sådana pack rekommenderar du om en har rätt så tjockt, axellångt hår? plus: använder du olika storlekar i sektionerna eller samma storlek i hela håret? puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *