På köksbordet i helgen

På köksbordet i helgen

 
Jag älskar att ha gäster och få bjuda på frukost och mat. Speciellt nu när jag packat upp allt mitt fina porslin!!!♥
 
 
I lördags blev det pannkakor med keso, hallon och banan.
 
 
Sedan tog vi fikapaus i snickrandet med pistagelängd.
 
 
Och en magisk pepparkakscookie på fint kaffereps-porslin som är köpt på loppis för nått år sedan.
 
Lördagskvällen inleddes med cava innan vi åkte in till Söder och åt middag på Häktet.
 
 
På söndagsmorgonen sken solen in på mina hyacinter. Ljuset i mitt nya kök är magiskt!
 
 
Det blev ännu en frukost med scrambled eggs och avocado på rostat bröd. Sedan fortsatte fixandet några timmar innan det blev fikapaus med Tessan och Vilde. Vi hann precis skruva upp den sista stringhyllan i sovrummet innan mamma och Erik var tvugna att köra hem till norrland igen. Jag är så nedrans tacksam att de åker över hundra mil för att hjälpa mig, komma med smarta lösningar och snickra. TACK!
 

0 thoughts on “På köksbordet i helgen

  1. grattis till huset! ser jättehärligt ut! gillar du inte dukar? Jag är tokig i dukar… variationen liksom. å små virkade som man kan ha ljus eller blommor på.
    puss på dej. (ps. ser dig aldrig på lindy hopen! jag vill till uppsala på lördag, gentlemen & gangsters ska spela där. hör av dej om du vill med på facebook eller 0735848499)

    1. Heeeeeej! Men tack snälla! Jo men visst gillar jag dukar, men allt är inte färdigt än som sagt. Har inte packat upp alla lådor för jag har ingenstans att förvara. Är på jakt efter en byrå som kan förvara dukar och tyg m.m. Hoppas det var roligt i uppsala! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *