Onsdagsbabbel

Onsdagsbabbel

 
Onsdag och pendel har börjat gå igen, tack gode gud att jag slapp ta buss+tunnelbana+buss+tunnelbana till jobbet idag igen. Här på skolan övas det inför lucia för fullt, det är riktigt roligt kan jag lova! Igår packade jag upp de sista flyttlådorna hemma och drack julmust liggandes på vardagsrumsgolvet. Kvalitetstid med mig själv så att säga. Till helgen kommer min mamma och Erik ner från norr med mina möbler, så nästa vecka ska ni få se en hel drös med bilder på härligheten!
 
 
 

 
Föresten, idag är det sista dagen att rösta fram Karolines vintage till Årets gröna inspiratör hos En lagom dos grönt. Skulle bli mycket glad om ni ville skänka ett klick till mig! ♥

0 thoughts on “Onsdagsbabbel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *