Efter ett frisörbesök

Efter ett frisörbesök

 
Igår var jag hos min vän och frisör, Sara – Retroella
 
 
Håret belv en bra bit kortare och med en ny nyans. Fortfarande blond men mer gul/guld. Jättesvårt att ta en rättvis bild men jag är väldigt nöjd. Tycker inte alls om den där superblonda och kalla nyansen som nästan blir grå. Det här känns precis mitt i prick som jag ville ha det.
 
 
Peppar upp torsdagen med en rentröja också, fungerar i alla väder!
 

0 thoughts on “Efter ett frisörbesök

  1. Åh! från 07-08 har jag läst din blogg då jag drog mer åt vintagestilen (vilket jag inte alls har nu), slutade halvt läsa den några år senare men har alltid kollat tillbaka vad du gör nu, kläder ser ut och blir fortfarande lika inspirerad!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *