Ett norrländskt filter över allt jag gillar med Stockholm

Ett norrländskt filter över allt jag gillar med Stockholm

Torsdagsuniformen består av rakt hår(!), jeans och vintageblus.
 
För ett tag sedan fick jag en otroligt bra kommentar av en av mina bloggläsare. Hon skrev att min blogg var som ”Ett norrländskt filter över allt hon gillar med Stockholm”. Hur fint var inte det? Kommentaren har fastnat i mitt huvud och ska anammas på bästa sätt tänker jag. Kanske en tavla, en låt eller något annat. Bästa kommentaren på länge i alla fall!
 
Jag konkar möbler, packar flyttlådor och planerar hur allt ska se ut i mitt lilla hus som jag flyttar in i nästa helg. Peppen är enorm! Att min lillebror har födelsedagskalas ikväll och att Tessan och Vilde är på väg hit gör inte peppen mindre direkt! 🙂
 
 

0 thoughts on “Ett norrländskt filter över allt jag gillar med Stockholm

  1. Gud vad fin du är på alla vis jämt! Denna outfit är helt top!
    Hallå, om du nu jobbar i Karlberg(?) och jag bor vid st: eriksplan borde en efter jobb/skol-kaffe klämmas in där i trakterna tycker jag!
    Puss

  2. Ojojoj snyggo!!! Och grattis till hus! Ah synd, hade hoppats på att få träffa dig ikväll på Vintagefabriken. Men det får la bli en annan gång 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *