Pincurls och ullbyxor

Pincurls och ullbyxor

 
Min bästa look, vintrigt 40-tal! Varma byxor i ull, bomullsblus samt ullkofta, allt från secondhand.
 
 
Håret är rullat med pincurls och borstat. Några snurrar fick sitta kvar längst fram som vanligt.
 
 
Nu ska jag åka till jobbet och undervisa mina sångelever, vi övar inför konsert på söndag och det är roligt. Helgen har varit så otroligt fin. I lördags var jag på badhus med Tessan och Vilde. Sedan blev det middag, kortspel och övernattning hos dem. Igår umgicks jag med mina vänner, Malin är hemma från Oslo och Lindie var på besök från Göteborg. Hoppas ni haft en fin helg också, nu laddar vi för en ny arbetsvecka! Puss ♥
 

0 thoughts on “Pincurls och ullbyxor

  1. Jag älskar din ullkofta så himla mycket!! Skulle Vilja ha en till mig och en liten till min dotter! Det borde finnas mer kläder för mamma och barn att matcha alltså!! Åh!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *