Jeansköpartagen

Jeansköpartagen

 
Jag planerar att köpa nya jeans och här ovan kommer lite inspiration. Marilyn alltså! ♥
Äger ju två bra par från Freddies of pinewood och gillar dem skarpt, men nu är jag ute efter ett par med lite smalare ben. Har ni några tips? Hög midja, 50-tal, reält jeanstyg och smala ben.
 
Modellerna Clash by night och New Jeanies från Freddies of pinewood står överst på listan än så länge.
 
 

0 thoughts on “Jeansköpartagen

  1. De är superfina! Hur är storlekarna? Jag är så himla mycket större nedtill än upptill men storlekstabellerna ser ju ok ut ändå jämfört med mina mått… 🙂

  2. Åh, Marilyn i jeans på gymmet, dör!!
    Åh, Julian Red gjorde ju de finaste högmidjade jeansen för ett par år sedan, har två par och älskar dem. Tror dock att de är slut på lager, men jag kan ju kolla om du vill! Vad har du för storlek? Kan du tänka dig svarta? Annars tänker jag att Levis vintage nog har de bästa jeansen i 40-/50- talssnitt.
    Ps. Så himla fint att du har mig på din länklista, om du vill får du gärna länka om den till min nya blogg. Tack! Puss fina!

  3. alltsåååå, inte för att skryta men när jag var i frankrike hittade jag helt perfekta jeans för en euro styck på röda korset. Mörkblå med hög midja och perfekt längd. Det vet ju du din lilla loppisexpert – rätt vad det är så går man ju liksom bara på dem på nån liten loppis, och så billiga också!

  4. Det finns ett par jeans på Åhlens som heter "Alice", dom har 40-talsmidja och är i stuprörsmodell. Dom finns i flera färger men det är tyvärr stretch i, finns även en annan modell i samma serie med fickor. det är min budgetvariant att blanda ut med mina Freddies. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *