Om att längta efter ett riktigt hem!

Om att längta efter ett riktigt hem!

Alltså, det här med att behöva flytta hela jäkla tiden…
Sedan jag och Andreas kom till Stockholm, vilket inte alls är länge sedan har vi bott på fem olika ställen. Ett långt bort i tjotaheiti och sedan på Södermalm (eller ja, midsommarkransen också iofs). Att behöva hyra i andra hand är inte en dans på rosor kan jag lova! Jag har aldrig stått i någon bostadskö och har inte så många kontakter, men har ändå alltid haft tak över huvuvdet. Vilket jag är väldigt tacksam över! MEN, fy vad jag längtar efter ett riktigt hem!!!!! Är SÅ less på att bo i någon annans lägenhet med någon annans möbler, sova i någon annan säng och inte få plats med egna saker. Jag är så dödligt less på den här stressen som legat och grott i perioder. Var ska vi ta vägen? Kommer vi hitta något i tid? Kommer hyran ruinera oss?
 
MEN, skam den som ger sig! Efter att ha hållt mig inom Södermalm ska jag nu flytta en lite bit utanför. Inte långt alls, bara några minuter. Ett eget litet hus från 1809 med trägolv och öppen spis i vardagsrummet. Ett riktigt sovrum och en egen veranda att dricka morgonkaffet på. Helt jäkla tomt på möbler och pryttlar så alla mina egna saker, som ligger i ett förråd just nu, får plats. Som på landet fast tio minuter från stan. Passar mig perfekt ♥

 
 
Translation: I’m moving to a small house from 1809 here in Stockholm. At last, a permanent home after all the times I’ve moved around. Couldn´t be happier!
 

0 thoughts on “Om att längta efter ett riktigt hem!

 1. Men hjälp vilket vackert hus! Å va kul att få ha sina egna möbler igen! Men är detta också i andra hand? Hoppas boende-situationen löser sig! Kram kram

 2. Men åh vad fint och mysigt! Grattis! Min nyfikenhet hoppar till med frågorna hur fick ni detta hem och vart ligger det? 🙂

 3. Ja det tär att bo i resväska med alla ens saker nedpackade. Har inte packat upp mina lådor sen jag flyttade 2010. Förhoppningsvis får dom packas upp nästa höst..

  Underbart fint litet hus! Ser fram emot att se dig inreda det.

 4. Åhh vad mysigt! Jag har ju följt era många flyttar så jag förstår att detta måste kännas helt underbart!! Jag och min pojkvän bor i mitt lilla rum hemma hos min pappa, jag har stått i bostadskö i tre år och längtar så efter att få flytta hemifrån, inreda mitt hem OCH ha mitt eget kylskåp! Och så drömmer jag ju om en stuga på landet… Något i den där stilen! Vilken dröm!! 🙂

  Kram!

 5. Vad kul! Även om vi bor i en egen lägenhet nu har jag massor med lådor av grejer och möbler som väntar på att få användas. Längtar efter ett hus! Grattis till nya boendet, måste kännas fantastiskt!

 6. Gud vad härligt med ett eget litet torp! Hatar själv att flytta och ser fram emot när studietiden är över och man kan bosätta sig någonstans på riktigt.

 7. Stort grattis, vad kul! 😀
  Ser ju supermysigt ut, hoppas det funkar bra och att ni får bo där länge 🙂
  Kram kram

 8. Men så fint! Hoppas ni får det bra där, ska bli kul att se bilder! Jag har en ny blogg! Fröken Pimpinell är nu Amanda Löwenberg, jag har också en tävling på bloggen! 🙂

 9. Grattis! Vad kul 🙂
  Jag lessnade också på Stockholm av bla den anledningen, det ständiga flyttandet och oron.
  Så nu har jag flyttat hem till Hälsingland med min sambo! Känns så otroligt tryggt, fint och bra 🙂

  /Evelina – Evelinas Ekologiska

 10. Gratulerer! Nå gleder jeg meg til å se hvordan du innreder det. Jeg vet hvordan det er å flytte mye og hvor irriterende det er å leve med lånte møbler så jeg er glad du nå slipper det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *