Snart är det jul

Snart är det jul

 
Det är höst och varmt utomhus, och jag har tjuvstartat julen med lite light-saker. Inte julmust utan loka med smak av pepparkaka, inte pepparkakor men skorpor med pepparkakssmak. SÅ GOTT! Så god light-jul på er så återkommer jag med den riktiga varan när det blivit december. Puss ♥

0 thoughts on “Snart är det jul

  1. Ååååhh, jag är så taggad inför julen! Jag laddar upp med julklappsplanering och inhandling, och planering av julgodis… Mmm.. Än så länge 7 sorter planerade.

  2. Alltså Loka med pepparkakssmak… SÅ GOTT! Otippat men helt underbart. Köp inte om du är törstig, köp om du är sugen på pepparkaksfika men inte hinner 🙂

  3. Åh myys!! Jag har tjuvstartat lite med att köpa tidningar med en massa julinspiration, de har ju börjat komma ut i butik nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *