Vintermode

Vintermode

 
 
 
Så här vill jag se ut i vinter! Stickat och ull i fina nyanser. Kan verkligen stirra mig blind på dessa bilder och drömma mig bort till frostiga vintermornar på landet där kinderna blir röda. Jag ÄLSKAR vintern och modet från förr i tiden. Alla bildkällor finns på min pinterest tillsammans med mer vinter-inspiration!
 

0 thoughts on “Vintermode

  1. 40-talet måste ju vara bästa vintermodet! I sommras när min farmor flyttade ur sin lägenhet som hon bott i de senaste 60 åren hittade vi ett par gamla röda skidbyxor i ull i en låda. Tydligen hade de tillhört min farmors vän Rut som ville att farmor skulle sy om dem åt henne men så glömdes de bort i en låda och hittades av mig sådär 70 år senare… Hur häftigt är inte det? Och hur fin kommer jag inte vara i skidbacken i vinter? Puss på dig

  2. Wooow … Vilken underbar samling. Synd att det är något svårare att hitta vintagekläder vintern än sommarkläder.Tack för inspirationen :-)(Och ursäkta den dåliga svenska)

    Hälsningar,Saperlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *