Nya gamla glas

Nya gamla glas

 
Det här med saft-glas alltså, som ett beroende jag har kan man säga! Miriam har i veckan visat sin otroligt fina samling på bloggen. Och i samma veva har jag köpt några nya! Jag har ett av dessa sen tidigare då min pappa vann dem på Liseberg under sextiotalet. Gissa om jag blev glad när jag hittade dessa och servisen blev hel igen. (Vi har lyckats ha sönder alla utom ett tidigare).
 
Fler av mina saftglas kan ni se här och här!
Och även härhär och här.
 

5 thoughts on “Nya gamla glas

  1. Sååå fina!! Jag älskar saftglas jag också, kan inte låta bli att köpa dem om jag hittar några riktigt fina när jag är ute på loppisturer. Nu senast blev det 6 glas med små blå forgetmigej som motiv och bara någon vecka senare hittade jag den tillhörande saftkannan på en annan loppis, lycka!! 😀

  2. Its like yօu read my mind! You appear to know so much about this,
    likе you wrote the book in it oг something. I think that
    you can dо with a few ρics to drive the message hοme a bit, but other than that,
    this iѕ great blog. An excellent reaⅾ. I will definiteⅼy be back.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *