Vad vill ni läsa om?

Vad vill ni läsa om?

 
Karolines vintage är ju en salig blandning av massor som jag gillar.. Vintagekläder, musik, frisyrer, inredning och vardag. Jag undrar, vad är bra och vad är mindre bra? Vad vill ni läsa mer om? Berätta gärna! Önska och fråga vad ni vill, det är så spännande att veta vad ni på andra sidan dataskärmen tycker! 
Ps. Ni är världens finaste läsare! ♥
 
Ps2. Glöm inte att gilla Karolines vintage på facebook!
 
 

0 thoughts on “Vad vill ni läsa om?

 1. åh, jag är ju partisk i frågan men jag vill gärna läsa om ditt jobb! förstår att du kanske inte vill berätta allt för mycket, men lite lagom. annars: musik och ytligheter! och om dig såklart. puss.

 2. Tycker ju att din blogg är i en perfekt salig blandning! Klädtokig som jag är så gillar jag ju "dagens outfit" inlägg. Älskar att den är glad och lättläst.

 3. Jag tycker om när du fotar ute på dina promenader på söder, loppisfynd och dina söta frisyrer du fixar till. Sånginlägg, hemmapynt och ja allt du skriver om faktiskt 🙂

 4. Eftersom jag själv är musiker (det låter sp himla proffsigt och lite snobbigt att säga att man är musiker… Men vi kör på det) sp vill jag gärna veta mer om Birdettes och din musik! Finns ni på studio inspelning ? Har Youtubeat er, och hittar tyvärr bara live-versioner. De är himla bra dock, och jag väljer att klicka in er i mitt vardagsrum för lite glada toner!

  Och outfits och hår och utseende och massor av annat också.. Gillar att det är en sådan fin blandning!

 5. Kläder, lopisfynd, inredning… Jag gillar allt här,

  Men skulle gärna vilja veta hur du rullar upp håret, tycker det är himla svårt att få det jämt och hålla bra..

  Tack för en trevlig blogg:)

 6. Jag vill veta steg-för-steg frisyrer och vilken slags klippning du har utan lockar. Uppklippt? allt i en längd?
  Tack för inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *