Present från Bruelands vintage!

Present från Bruelands vintage!

 
Ibland händer det att jag får post från er läsare, SÅ HIMLA FINT AV ER! I veckan hämtade jag ut ett paket från Linda. Hon hade skrivit ett peppigt brev som jag blev så glad över. Sen skickade hon även ett par skor från hennes vintagebutik, Brueland. Kolla in vad mycket fint hon har!
 
TACK kära Linda, så fint av dig. Skorna är riktigt tjusiga men tyvärr för små för mig. Så är det någon där ute med små fötter som vill ha dem? Är ju dumt att låta dem stå bara tänkte jag. Storlek 35.
 

0 thoughts on “Present från Bruelands vintage!

  1. Så himla synd att dom var för små! Men kul att nån annan kan få äran att bära dom! Och tack för linken till bloggen etc! 🙂 Ha en fin dag!

    1. Ja verkligen jättesynd! För jag gillade dem verkligen, hade passat så bra till alla mina skira klänningar! Men hoppas som sagta tt någon annan kan ha dem. Min frisör, Retroella, vet jag har pyttesmå fötter.. så kanske dom åker hem till henne! 🙂 Tack fina du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *