Ännu en burk!

Ännu en burk!

 
”Inga fler burkjävlar” sa Andreas när jag skickade en bild på denna. Jag köpte den ändå och tycker den är superfin! Jag har nämligen letat efter en sån här i flera år i rätt nyans och utan slitage. Köpt på tid&rum när jag sommarjobbade där för nån vecka sedan.
 

0 thoughts on “Ännu en burk!

  1. Haha! Min käre make försöker halvhjärtat införa köpstopp för loppis/vintage/secondhand-prylar med jämna mellanrum. Inte minst när det gäller burkar;) Han kommer inte att lyckas. Stor kram från Fru Vintage

    1. Hahaha, att dom inte förstår! 😉 Nä men Andreas älskar vintage och loppis.. men han gillar inte att ha så mycket saker överallt.. Och det gillar jag 😉 Stor kram till dig fina fru vintage!

  2. Fast burkar hör ju till livets nödvändigheter! Det finns alltid någon bra användning för en burk. har varit på jakt efter något liknande länge så jag förstår att du var tvungen att slå till 😀

  3. Bra att du köpte den! Skulle jag med gjort när den kommer i sånt fint skick. Alla jag sett hittils har varit jätteslitna och snordyra men jag kommer nog hitta mitt fynd en dag. Och de från Lagerhaus vägrar jag köpa. Gammalt ska det va!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *