Nytt i sommargarderoben!

Nytt i sommargarderoben!

 
Nu gör jag en sån grej som många säkerligen tycker är knäppt – visar mig i bikini på bloggen! MEN, efter att ha degat på stranden flera dagar i rad kändes det inte alls så konstigt tycker jag. Dessutom vill jag ju visa min nyinköpta bikini som jag köpte på halva reapriset.
 
 
Här är platsen vi vart på i flera dagar nu, Vinterviken. Jag har badat, solat, grillat och ätit glass! 
 
 
När jag liks var i farten köpte jag ett par kortkort-shorts på halva priset också, mycket nöjd!
 
 
En sak är jag dessvärre inte så nöjd med.. Och det är butiken jag köpte dessa i. Vill egentligen inte alls stödja den kedjan så jag bryr mig nog inte om att skriva ut namnet! 😉
 

 

Hur som helst så försöker jag pressa ut det sista av sommaren nu! Nästa vecka börjar mitt ”riktiga” jobb och fram tills dess jobbar jag extra på finaste butiken i Årsta Tid&rum.
 
 
 
 
 

0 thoughts on “Nytt i sommargarderoben!

  1. alltså superfina grejer! jag köpte också världens finaste himla klänning på KEDJAN för ett tag sedan. hade lite dåligt samvete men alltså dom har ju otroligt fina kläder.

  2. Oj, jag har sett flera fina saker i Amercan Apparels skyltfönster på sistone men jag skulle faktiskt aldrig komma på tanken att köpa något från dem. Mina pengar är ju det enda vapnet jag har att sätta emot deras sätt att behandla anställda och nedvärdera samt objektifiera kvinnor i allmänhet med sina grovt sexistiska bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *