The Birdettes på Piteå Dansar och Ler – festivalen!

The Birdettes på Piteå Dansar och Ler – festivalen!

 
Imorgon uppträder jag med mitt kära band, The Birdettes, på Piteå Dansar och Ler. Vi tar flyget upp ikväll och ska bo i vår kära vän Moas lägenhet. Förutom att sjunga kommer jag även finnas på plats i Kafferepet-lives tält och fixa vintagefrisyrer för den som vill. Ska någon av er läsare dit?

0 thoughts on “The Birdettes på Piteå Dansar och Ler – festivalen!

  1. När sjunger ni i Sthlm nästa gång? Hinta så är vi ett gäng retrobloggare som kan göra lite reklam för var och när…;-)

  2. Åh det har varit jättekul att både se er sjunga och få håret fixat! Nu har jag två små som sover uppe i sina sängar så jag får väl hoppas på fler tillfällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *