BOMB GIRLS

BOMB GIRLS

 
 
Tänkte tipsa om den bästa TV-serien jag sett på länge – Bomb girls! Den handlar om kvinnorna som riskerade sina liv genom att tillverka bomber i Canada under andra världskriget. Otroligt snyggt, spännande och intressant serie. Det är liksom inte bara ”fluff fluff” och snygga kläder utan även historier över de kvinnor som kämpade för sina rättigheter till samma lön som männen samt en kärlekshistoria mellan två kvinnor. Se den bara! Här nedan är tre originalbilder på hur de faktiskt såg ut under 40-talet på bombfabrikerna. Så jäkla spännande och häftigt tycker jag!
 
 
 
 
 

0 thoughts on “BOMB GIRLS

  1. Bomb Girls är en helt fantastisk serie, jag fullkomligt ÄLSKAR den. Tycker det är riktigt synd att det bara blev två säsonger men det sägs att det skall göras en film som knyter ihop serien. Liza

  2. Jag har ju helt missat att se denna serie men jag borde nog komma ikapp och göra det! Min gammelfarmor, 92 år, jobbade faktiskt på en krutfabrik under andra världskriget. En riktig bomb girl! Kram!

  3. Mitt hjärta grät lite när det inte blev en tredje säsong.. Canada kan producera serier minsann och Bomb girls är ohotad favorit…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *