POPKOLLO!

POPKOLLO!

 
Idag är peppen enorm och håret lockigt.
 
 
Jag befinner mig i Umeå på Dalkarså folkhögskola så som varje sommar!
 
 
Det är dags för popkollo och 40 coola brudar är på väg hit för att skriva låtar, spela musik, snacka normkritik och könsnormer samt ha enormt jäkla roligt!
 

0 thoughts on “POPKOLLO!

  1. Vad roligt med Popkolla Karoline! Lycka till! Förresten är du ju oförskämt fräknig och fin å. Hoppas Kroatien var härligt osv. Kram!

  2. Hej!
    Jag har en 14-åring som kom hem från sitt 3e popkollo för en vecka sedan ( metal/punk detta året! ) och en 12-åring som åker på sitt första i Malmö snart. Jag är sååå glad att popkollo finns och att ni underbara ledare ställer upp med er kunskap, erfarenhet och passion! Jag får rysningar på varje avslutningskonsert av hur fantastiska tjejerna är på scenen och mot varann, alla tjoar och hejar på varandra när de spelar! Och att se min dotter växa i det hon älskar att göra är underbart! Tack tack tack för att du är en av de som ställer upp och ger våra ungdomar en oförglömlig erfarenhet och upplevelse!
    Kramar Jessika

    1. Hej Jessika!Vad roligt att du skriver! Popkollo är världens bästa jobb!!!!! på somrarna jobbar jag alltid på kollon och sitter även med och gör massa annat i organisationen året runt. Vad roligt att fina flickor får gå på kollo. Är säker på att dom är himla fina tjejer! TACK för dina ord! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *