Jämställd festival

Jämställd festival

 
Idag har jag köpt biljetter till popagandafestivalen för att se Håkan Hellström, Kate Nash, Jens Lekman, Systraskap och massa andra bra band. Som ni vet så brinner jag för en jämställd musikbransch, det är därför popkollo finns! Popagandafestivalen har, till skillnad från de flesta andra festivaler, bokat lika många kvinnor som män till sina scener. SÅ JÄKLA BRA! 80% av förra årets bokningar till de största festivalerna var mansdominerade, det är inte ok! Kolla in videon nedan och gilla föreningen Jämställd festivalfacebook!
 
 

0 thoughts on “Jämställd festival

  1. Jaha och varför har jag helt missat denna festival. Var flera år sedan jag såg Håkan, måste skramla ihop pengar så jag kan dra dit! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *