Ska du gifta dig i sommar?

Ska du gifta dig i sommar?

 
Ska du gifta dig i sommar? Eller ha en fest? The Birdettes är spelsugna och sjunger gärna på vigslar, bröllop, fester samt andra evenemang. Vi kan sjunga acapella eller med komp utifrån vad som passar bäst. Självklart kan man boka bara en av oss för solosång också! Boka oss här!
 
Ett litet tips till kommer här om man planerar ett vintage-inspirerat evenemang; hos Tablestories kan man hyra superfint loppis-porslin till festen för ungefär samma pris som de stora uthyrningsfirmorna med vanligt vitt porslin. Så himla smart ju! Puss ♥
 

0 thoughts on “Ska du gifta dig i sommar?

  1. Fy sjutton vad ni e duktiga! Satt faktiskt och tänkte på det häromdagen!! Har inte satt nåt datum än, men en liten tur till Norge tackar ni väl inte nej till? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *