Osom

Osom

Har ni kollat in den fantastiska appen Osom? Det är som en blandning mellan Instagram och Blocket skulle men kunna säga – genialt med andra ord! De har gjort en intervju med två vintage-proffs, nämligen Marshmallowelectra-Carolina och mig, här kan man läsa den!

0 thoughts on “Osom

  1. ja jag fick promotionmail för ett tag sedan, men då verkade det fortfarande vara så pass nytt att det knappt fanns något att välja bland. kanske är bättre nu då, får ta en titt igen 🙂

  2. Funderar på att köpa den där skomodellen till ett bröllop och du är ju en frekvent användare av Swedish hasbeens, hur är de i storlekarna? Jag ligger mellan 37-38 och tänkte beställa 38… Men i sällsynta fall är skorna så himla små i storlekarna att jag måste gå upp till 39!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *