Morgonstunden den ljuva!

Morgonstunden den ljuva!

 
God morgon kära bloggläsare!
Just nu önskar jag att jag satt i köket och drack kaffe, hade radion på och luktade på mina tomatplantor som står på fönsterbrädan. Kanske skulle jag äta ett kex till kaffet, bara för att lyxa till det. Och inte skulle jag behöva stressa för jag har redan sminkat mig och klätt på mig inför dagen. MEN, så är nog inte fallet…
 
Antagligen ligger jag i sängen just nu och snoozar för femte gången. Jag är så förbenat morgontrött och tar mig inte upp ur sängen i tid fast än solen skiner in genom fönstren och Andreas pussar mig hej då innan han cyklar till jobbet. Nej, det här är ett tidsinställt inlägg med bilder från igår. Jag ska ge mig själv en belöning om jag faktiskt har klivit upp nu, kl 06.30 som jag borde. Men antagligen ligger jag i sängen fram till 10 minuter innan jag måste springa till bussen med ett äpple i näven och håret kvar i hucklet från natten! Vi får se, återkommer med update!

0 thoughts on “Morgonstunden den ljuva!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *