De perfekta veg-burgarna!

De perfekta veg-burgarna!

 
Igår gjorde vi de bästa veg-burgarna någonsin! De blir ju alltid torra och faller isär dessa bön-historier.. MEN så kom jag på att jag läst på Sofias fantastiska blogg någon gång om hur hon mixat tofu med jordnötter och stekt. 
 
 
Så vi testade det och det blev SÅ BRA! Använde bara ett paket marinerad tofu, ett paket jordnötter och två ägg.
 
 
Rostade rotfrukter i ugnen också att ha till.

 
Sedan öste vi på med sås, sallad, tomater, ost och dressing ♥
 
 
Tack för världens bästa recept Sofia!
 

0 thoughts on “De perfekta veg-burgarna!

 1. Tack för att du tipsar vidare! Ser sååå gott ut och kul med nya recept för oss vegetarianer!!

 2. Tack för att du tipsar vidare! Ser sååå gott ut och kul med nya recept för oss vegetarianer!!

 3. åh men gud vad roligt! man blir helt chockad och superglad att det går att göra vegetariska biffar som inte faller isär!! fint att det lyckades för dig också, var rädd att jag fått till en lyckoträff när jag gjorde mina bara. puss!

 4. Ska verkligen testas!

  Vi är nyblivna vardagsvegetarianer.
  Vi har inte slutat äta kött men vi försöker bidra mindre till den hetsiga köttkonsumtionen. Vi äter helt enkelt kött lite då och då och vid festligare tillfällen. Känns som en alldeles lagom mellanväg för oss 🙂

 5. Oooh, detta måste jag testa!
  Undrar om det skulle funka att blanda i lite bönor också? Hm, detta tåls att experimenteras med. Annars har jag börjat göra mina bönburgare i en smord + mjölad muffinsplåt. Passar kanske inte till hamburgare men bäst till ugnsrostade rotfrukter osv.

 6. aha vilken idè! maste testas…ju brukar annars anvanda kokt potatis eller kikartor till att "binda" burgarna med, men med tofu och jordnotter maste det ju bli en valdigt god kombination!

 7. Jag kan också rekommendera bovete-burgare! Dessa är helt fantastiska och skrämmande lika riktiga hamburgare, och om du skulle råka vara en sån som tycker om sylta (vem tycker inte om sylta?! Med rödbetssallad till!) så finns det många fantastiska recept på bovetesylta som smakar kalvsylta – perfekt till påsk och jul!

  Inser att jag låter som en försäljare 😉 Men det är kul att utbyta bra vegetariska recept, ska tveklöst pröva dina sojaburgare till helgen. Kan tänka mig att det skulle funka att försteka dem lite och sen kanske kasta på grillen! Mumma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *