Distorsion, creak och creaking!

Distorsion, creak och creaking!

Dessa två bilder är ett ljug, inte alls vad jag har på mig idag. Men jumpern är ev favorit som passar till alla kjolar i garderoben nu i sommar!
 
Idag har vi sång-nörderi på mitt jobb, Vocal Devotion! Vi har fördjupat oss i CVI och sjungit distorsion, creak och creaking med dörren öppen. De som gått förbi på gatan utanför lär ha undrat var tusan vi höll på med. Ett gäng sångpedagoger som gör massa konstiga ljud liksom. Min kollega Nina Lassander är en riktig fena på detta, tack för bra genomgång!

0 thoughts on “Distorsion, creak och creaking!

  1. Hej och tusen tack för de fina orden på min sida:) Detsamma måste jag få lov att säga till du som är så alldeles urtjusig! Ha en fin kväll. Kram från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *