Blogg-date med Emelie!

Blogg-date med Emelie!

 
Igår såg jag ut lite så här, mintblått och gult var dagens tema kan man säga 😉
 
 
Efter jobbet kom den här jäkla bra tjejen och mötte upp mig för en öl – Emelie ♥
 
 
Efter en massa snack om feminism, American Apparel, popkollo och bloggvärlden så gick vi iväg till releasmingel för boken Retro Stockholm! Vi drack lite champange och pratade med författaren som också syns här på bilden, Fredrik Kullberg.
 
 
Här är boken med vintage-queensen nummer ett på framsidan, Johanna och Miriam!
 
Sedan tog jag med mig Emelie hem för lite mat och Norrlands guld på balkongen. Vi pratade om allt vi hann med och skickade MMS till vår tredje blogg-bästis Rebecca! ♥ Emelie är verkligen en så himla bra, vettig och härlig tjej! Hoppas vi ses snart igen!

0 thoughts on “Blogg-date med Emelie!

  1. Åh! Vad fin du är! Och detsamma i allt som går att säga detsamma till. Haha. Snart kommer det lite bilder på min blogg om din lägenhet bland annat. Den har vi ju aldrig sett för liksom! kram och ha en fin kväll!

  2. Åh, det var synd att jag missade releasen av boken! Hade varit kul; jag har länge velat gå in och kolla hos Georg Sörman (men det har aldrig blivit av då jag liksom inte haft något ärende där). Hoppas det var en trevlig fest!

    (och vilken snygg cykel du har köpt!!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *