onsdagsfluff

onsdagsfluff

 
Hej från mig och mitt onsdagsfluff till hår! Nu har jag slutat undervisa för dagen och ska snart bege mig mot Karlskrona tillsammans med Andreas. Vi längtar så otroligt mycket efter familj, släkt och vänner där nere! Datorn och kameran följer med som vanligt så vi hörs snart igen! Puss ♥

0 thoughts on “onsdagsfluff

  1. Hej! det bara slog mig att nu när du har en klass som du undervisar känns det inte lite skumt med bloggen då? Att dina elver får en sådan inblick i ditt liv? Jag vill minnas att genom hela min skoltid har man alltid fascinerats över att lärare har ett liv utanför skolan, då de flesta lärare jag haft har varit noga med att skilja på arbete och privat. Är det svårt att vara en auktoritet när dessa gränser överstigs till följd av ditt bloggande?

    1. Bra fråga! Jag tänker lite så här;
      Jag skulle aldrig visa upp något i bloggen som jag inte står för.. jag är inte heller så privat! Det är mer en del av livet jag väljer att visa upp. Jag har faktiskt bloggen att tacka för alla jobb jag fått! Det är genom den som arbetsgivare anställt mig på 100 mils avstånd och den har bara hjälpt mig! 🙂

      En lärares auktoritet bygger på en profession tänker jag.. och min profession är musiken.. och där är jag auktoritär när det kommer till mina elever! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *