Första maj!

Första maj!

 
Glad första maj på er alla där ute!
 
 
Idag skulle vi gått demonstrationståg med Ung vänster men lille Vilde som vi var barnvakt åt fick feber så det blev inte av..
 
 
Annars så har jag mest repat hela eftermiddagen, två dagar kvar till gig och det känns såå roligt! Kommer ni till Sugar Hill på fredag?

0 thoughts on “Första maj!

  1. Tråkigt att missa första maj tåg men som tur är så kommer ju första maj nästa år igen. Sen är du som vanligt riktigt tjusig! Liza

  2. Tjusigt! Älskar jackan. Vilken vacker färg. Jag varken deltog eller tittade på något första majtåg heller men kände mej nästan lite dum och oengagerad när alla bloggade bilder från sånt när jag satt hemma på balkongen och sådde luktärt istället.

  3. Du är så snygg så! Såg just programmet för helgen och fredag är ju den dagen jag inte kan ju, så typiskt. Jag ska flytta på lördag så jag ska försöka ta mig dit på kvällen! Spark i baken för spelningen 😀 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *