Min tisdagskväll

Min tisdagskväll

 
Igår när jag kom hem var jag på sånt fix-humör. Efter att ha planterat om blommor så började jag med nästa projekt, den fula IKEA pallen..
 
 
Jag har specialblandat den perfekta grön-mint-smuts-40talsaktiga färgen! 
 
 
Så himla svårt att få färgen rättvis men nu är pallen fin i alla fall!
 
 
Efteråt upptäckte jag att mitt sy-skrin från 40-talet är i nästan exakt samma nyans!
 
 
Syskrinet har jag fått av min vän Hennie, det är hennes mormor som ägt det förr i tiden!
 
 
Det följde med några gamla trådrullar bland annat…
 
 
En i exakt samma nyans som min kavaj som behövde lagas! Perfekt!

 

0 thoughts on “Min tisdagskväll

  1. Fint med grönt! Även jag har den pallen hemma och påminns nu om att jag tänkt måla om den i evigheter. Dags att ta tag i projektet tror jag! Liza

  2. Färg har länge varit underskattat i den svenska inredningssfären. Pallen har nu samma färg som en Oldsmobile -58 jag köpte i L.A. för många år sedan.

  3. ÅÅh, vilket fint syskrin! Precis ett sånt har jag varit på jakt efter ett tag nu. Väldigt fina och praktiska. Älskar gamla sybehörs-grejer. Underbart!

  4. Åh jag har också en mintgrön pall! 🙂 Från IKEA. Som jag målat. Exakt samma faktiskt! Så jävla najs att vi har samma pallsmak! 🙂

  5. Jag förespråkar mer färg helt klart, så tummen upp för att du målar om pallen. Och kul att du verkar ha skapat en liten "Måla Pallen" revolution i ditt kommentarsfält. Kanske ska måla om min pall också?

  6. Åh vad fint du gör och vad kul att det blev samma nyans som syskrinet. Det är obetalbart när man har gamla trådrullar. Underlättar verkligen när man skall laga eller sy. Så är dom en fröjd för ögat dessutom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *