Fredagsoutfit

Fredagsoutfit

 
Så här såg jag ut i fredags när jag svängde mina lurviga på Royal Jazz joint med ett gäng glada människor! Klänninen är från 40-talet och inköpt på Vintagemässan av coola Ann. Jag älskar både modellen och mönstret!

0 thoughts on “Fredagsoutfit

  1. Så väldigt fin! Jag vill också bo nära alla dessa härliga shoppingställen, men så bor jag i Lappland…

  2. FIN!! Och så bra att den användes till exakt det ändamål jag hade tänkt! Nu har du cch Miriam dessutom tvillingklänningar i samma modell, men olika mönster, från samma kvinna. Hennes är rosa med blå prickar.

    1. 🙂 Måste ju få se Miriams klänning snart också! Jag älskar min, den är sås jukt trevlig i modellen! säg till om du har fler 😉 Föresten så gick Tweed-dressen du sålde vidare till mig! 😀 För stor för miriam på överkroppen och perfekt på mig! kärlek!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *