Till Karoline från Håkan Hellström

Till Karoline från Håkan Hellström

 
 
Kolla vad jag fick i present av Ulrika i fredags!!!!!!! Hon hade träffat Håkan och köpt en skiva till mig som han fick signera. Den finaste presenten från en så otroligt fin vän alltså ♥
 
En gång träffade jag Håkan i en butik i Göteborg.. Jag blev helt till mig och förberedde mig för att berätta att jag skrivit en uppsats om honom på musikhögskolan samt att jag gjort flera tribute-konserter med hans musik. Det hela slutade med att jag bara fick fram ”JAG GILLAR DIG SÅ HIMLA MYCKET”!!! 
 
En annan gång fick jag vara med och spela med Malin och vi var förband till Håkan Hellström på en festival, det var stort och jag hade så mycket nervösa fjärilar i magen när vi alla stod bakom scenen!

0 thoughts on “Till Karoline från Håkan Hellström

  1. Men ååååh! Håkan alltså. Lyllos!

    Blev nyfiken. Vad svarade han på ditt uppskattningsutrop?

    Sen måste jag ge dej ett uppskattningutrop också: Gillar din blogg så HIMLA mycket!!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *