The Birdettes!

The Birdettes!

 
Mitt kära band, The Birdettes, repar för fullt och arrar ny repertoar! Det är otroligt roligt och vi planerar att börja spela lite mer nu under våren. Redan den 3 maj har ni möjlighet att höra oss på Sugar Hill här i Stockholm. Så här fint skriver de om oss på hemsidan:
 
 
Hoppas vi ses där! ♥

0 thoughts on “The Birdettes!

  1. Er der mon nogen chance for, at I spiller til Vintagemessen i Malmø? Der skal jeg nemlig hen om lørdagen – så kunne det være skønt at høre jer 🙂

  2. Hej ! Undrar om gruppen vill uppträda i Värmland utanför Karlstad i juli. Ej 5-12 juli då Emma är på Gotland.Om ni får kost o logi två nätter – vad blir kostnaden? Tar ni tåget? Vi står för resorna förstås.
    Mvh / Märta Wennerström

  3. Hej ! Undrar om gruppen vill uppträda i Värmland utanför Karlstad i juli. Ej 5-12 juli då Emma är på Gotland.Om ni får kost o logi två nätter – vad blir kostnaden? Tar ni tåget? Vi står för resorna förstås.
    Mvh / Märta Wennerström

  4. Hej ! Undrar om gruppen vill uppträda i Värmland utanför Karlstad i juli. Ej 5-12 juli då Emma är på Gotland.Om ni får kost o logi två nätter – vad blir kostnaden? Tar ni tåget? Vi står för resorna förstås.
    Mvh / Märta Wennerström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *