Min nya hårfärg!

Min nya hårfärg!

 
Idag har jag varit hos Retroella-Sarah och färgat håret, så här såg förvandligen ut genom min mobil..
 
 
Vi fikade medans färgen satt i och pratade massor om Norrland, hundar och vintage såklart! 
 
 
Så här blev resultatet – blond men inte blekt liksom.
 
 
Och en bit kortare, den perfekta pincurls-längden förhoppningsvis!
 
 
Jag är så himlarns nöjd, hon är duktig den där Sarah kan jag lova. Och väldigt trevlig också! ♥

0 thoughts on “Min nya hårfärg!

  1. tjusigt, fröken! men vet du vad jag ser..? du har inte länkat till mig! det hade varit väldigt trevligt om du länkade till mig ju! och ha så trevligt på vintagemässan imorgon, jag är med i tanken.. vill så in i bängen vara där men bor ju lite väl långt bort! :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *