Den stora loppis-fyndar-dagen!

Den stora loppis-fyndar-dagen!

 
Idag har jag flängt runt på billiga loppisar här runt om och bland annat köpt en mini-symaskin i plåt för en femtiolapp! Åh, plåtleksaker alltså ♥
 
 
För att fortsätta på leksaks-temat köpte jag också detta lilla stämpel-set.
 
 
Bläcket ligger i världens finaste lilla plåtask med skridskoåkare på!
 
 
Minns ni dom här som jag trånade efter? Hittade likadana idag fast i storlek pytteliten..
 
 
Köpte dem utan att tänka till Vilde men insåg sedan att dom är för små för honom!
 
 
Pippi-strumpor i ull samt ett litet rese-sy-kit!
 
 
Och fem plagg där alla kostade mellan 10 – 15 kronor. Rea på secondhand alltså ♥
 
 
Bomullsblus med finfint mönster!
 
 
Lite så här såg de ut på. Klänningen på första bilden lämnade jag kvar.. Försökte tvinga 80-tal att se ut som 40-tal men misslyckades!
 
 
Kruka för en femma och Rörstrandskål med lock för en tjuga.
 
 
Sist men inte minst fem tekoppar med fat för 50kr. (Förlåt Andreas, jag vet att vi har trångt som det är)!
 
 
Ingen aning om vad det är för märke eller vad de kommer från men jag älskar formen! Någon som känner igen dem?

 
 

0 thoughts on “Den stora loppis-fyndar-dagen!

  1. Är det SANT att du hittade de där skorna på PMU i Övik??!!! Isf dör jag lite. Jag var SÅ mycket förälskade i dem men i ett dumt ögonblick så övergav jag dem o tyckte att jag skulle spara pengarna till något Dylan behövde nu och inte nästa höst, men sen dess har jag ångrat mig nåt vansinnigt! Typiskt mig att alltjämt vara dumsnål på det viset 😉 Iaf så for jag inte tillbaka för jag var säker på att de hade rykt samma dag.. Men det var ju flera veckor sedan!? Håll dem hårt om hjärtat Karoline, skatta dig lycklig 😉

    1. ÅH, jag vet hur det känns ju! Har gjort den tabben på loppis ofta p.g.a snålhet i mitt fall. Vet du vad, jag skulle så himla gärna vilja ge dem till dig nu!!!!! MEN, jag har lovat bort dem till en annan liten krabat redan (har ju ingen själv så.. och har hört att det betyder otur att köpa barnkläder om man inte har några barn)! KRAM

  2. Kul att du stöter på nya Gefle-koppar, även de gula är ju samma modell som dina Verakoppar 🙂

    Är de solgula eller gulgröna? De solgula heter Tunis och gulgröna heter Curry.

  3. Ååå vad kul! Var runt på loppisar nyligen också och skulle vilja åka snart igen om inte plånboken hade sagt stopp XP

  4. Mycket fina loppisfynd! Tycker inte att Andreas behöver oroa sig för plats för sådana fina muggar till gäster och så, det är bättre att det är för mycket än litet. Ni har ju så fina saker med. Du hittar alltid du! Är redan nyfiken på nästa loppisfynd som du kommer att göra i framöver 🙂

  5. Vackert! Själv har jag stor utrensing hemma, och hittade en låda med mammas gamla saker hemma hos mig från 80-talet. Loppis i ens egna förråd alltså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *