påskoutfit

påskoutfit

 
Årets påsk-outfit består av en av mina favoritjumprar i gult och en pennkjol i grönt. Jumpern köptes på en marknad i Paris om jag inte minns fel och kjolen är secondhand. Hunden är hemskt nyfiken och vill vara med på allt jag gör, så han bestämde sig för att attackera mitt i fotografernadet. Hoppas ni haft en fin påsk!

0 thoughts on “påskoutfit

  1. ack så fin påskoutfit! hujedamig vad mycket snö det ligger där utanför, bara. det vill vi inte ha när det är påsk. var du i ångermanland? här i skåne låg det också snö till påsk, om det kan vara till någon tröst! jag lånade din bild från stockholmsmässan, med mig på, från ditt inlägg där. hoppas det gick bra! lade nyss upp den i ett inlägg om den prickiga klänningen jag hade på mig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *