Mitt rum hemma hos mamma!

Mitt rum hemma hos mamma!

 
Hemma i min mammas hus har jag fortfarande kvar mitt rum och jag älskar att det är så! Här syns en del av mitt dockskåp samt en tavla min mamma fått av bästa Anna Grundberg!
 
 
I mitt rum står loppis-fynd i alla hörn. Sånt som jag fyndar när jag är hemma men inte har plats för i lägenheten i Stockholm liksom. Tapeten är från 1962 som jag tapetserade själv för många år sedan.
 
 
Italienska vintageskor och julgranskulor till exempel..
 
 
En favoritlampa som jag fått av min moster Evy. Längtar efter att ta ner den till Sthlm för den har världens finaste sken! Bredvid hänger en skolplanch som jag köpte för 40 kr i vintras.
 
 
Dockvagnen från Emmaljunga kunde jag inte heller motstå när jag hittade den på loppis i somras för nästan inga pengar alls.
 
 
Jag hade en exakt likadan som jag skjutsade mina höns i när jag var liten och älskade den!

0 thoughts on “Mitt rum hemma hos mamma!

  1. Jag hade också den vagnen när jag var liten, och min mamma är så fantastisk att hon sparat den. Tyvärr har mina egna barn mest kört rally med den, så nu har jag gömt den längst in i källaren. Hade liksom inte hjärta att se dem köra sönder den :/ Även om jag egentligen tycker att leksaker är till för att lekas med… 🙂

    /Sarah

  2. Jag har också kvar mitt rum hemma… 🙂 Har börjat flytta dit en del kläder och annat loppisplock jag inte har plats för hemma. Hrmm. Någon hamstergen har jag nog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *